Straits settlements order, rules and regulations 1889-1940 [1922-1924] (Petalaing Jaya : Arkib Negara)
Mengandungi perkara-perkara berkaitan wilayah-wilayah di Afrika Selatan dikenali sebagai Rhodesia Selatan di bawah perlindungan British; tarikh penamatan perang dengan Turki;'Post Office (Ordinance no. 87)';'Prohibition of Exports and Imports Ordinance 1922';'Raffles Societies (Ord. no. 177)';'Railways (Ord. no. 90)';'Stampts (Ord. no. 103)'; Agricultural Pests (Ord. no. 166)'; Arms and Explosives (Ord. no. 136)';'Bankruptcy (Ord. no. 44)';'Boundaries and Survey Maps (Ord. no. 31)';'Coins (Ord. no. 86)'; Deleterious Drugs (Ord. no. 124)';'Extradition Ord., 1922;'Labour Ordinance 1923';'Land Acquisition Ordinance 1920'.