Tentang bulan - Ahmad Idham; Teo, David; Metrowealth Movies Production (Kuala Lumpur : Metrowealth Movies Production, 2006)
Seorang gadis yang terkenangkan zaman kanak-kanak bersama 5 orang sahabatnya. Tahun 1985, Asmawi, Gemuk, Ketot, Budi dan Ila adalah 5 sekawan paling akrab di desa. Kelima-lima mereka mempunyai telatah unik masing-masing
Title from title screen
Pelakon : Mohd Addy Asyraf, Nur'Arina, Nik Muhamad Farith adruce, Fatin Nur Afifah, Muhammad Nasiruddin, Noor Zam Zam
VCD format
Keywords: Children in motion pictures; Comedy films