Amalan keselamatan kerja mengenai pengadangan mesin safe work practices working with machine guarding - Pertubuhan Keselamatan Sosial; Selangor. Federation of Malaysian Manufactures (Kuala Lumpur : PERKESO, 2008)
Mengenai amalan-amalan yang boleh dilakukan semasa melakukan kerja yang berkaitan dengan penggunaan mesia
In Malay and English version
Keywords: Industrial safety; Safety measures