Penyelidikan dan penulisan ilmiah : prosiding Seminar Penyelidikan dan Penulisan Ilmiah - Ahmat Adam; Saidatul Nornis Haji Mahali; Universiti Malaysia Bahasa. Pusat Penataran Ilmu dan Bahasa; Seminar Penyelidikan dan Penulisan Ilmiah (2001 : Kota Kinabalu, Sabah). (Kota Kinabalu, Sabah : Pusat Penataran Ilmu dan Bahasa, 2001)
On research methods and scientific writing for scholars in Malaysia
Keywords: Report writing; Research