Puisi kanak-kanak Malaysian nursery rhymes - Azah Aziz; Perpustakaan Negara Malaysia (Kuala Lumpur : Perpustakaan Negara Malaysia, 2003)
Mengandungi 12 lagu puisi kanak-kanak yang dipersembahkan dalam bentuk animasi
Ikan kekek -- Timang tinggi-tinggi -- Tidurlah adik -- Bangau oh bangau -- Pok amai-amai -- Tok, tok noyang -- Buai laju-laju -- Henjut-henjut semut -- Lompat sikatak lompat -- Can mali can -- Jong-jong inai -- Air pasang pagi
Title from container
Keywords: Children's songs, Malay; Children's songs -- Malaysia; Nursery rhymes, Malay; Children's poetry