Azura - Deddy M. Borhan; Sabah Film Production (Kuala Lumpur : Sabah Film Production, 1984)
Mengisahkan percintaan dua darjat antara Zack (Jamal) dan Azura (Ogy). Percintaan mereka dihalang oleh keluarga Zack disebabkan perbezaan status. Zack mengambil keputusan untuk mengahwini Azura dan meninggalkan segala kekayaan keluarganya. Rumahtangga mereka kemudiannya dilanda masalah kerana salah faham dan juga campur tangan dari keluarga Zack yang berusaha untuk memisahkan Zack dan Azura
Title from title screen
Pelakon: Jamal Abdillah, Fauziah Ahmad Daud, Syed Sobrie, Rafie Arshad, A. Galak, Yusni Ja'far, Aziana Yusoff
Keywords: Love in motion pictures; Family in motion pictures