Selangor 50 Tahun kemerdekaan, pengorbanan dan kesinambungan - Pesona Pictures ([Kuala Lumpur] : Pesona Pictures, 2007)
Video dokumentari yang menunjukkan pembangunan yang berlaku di Negeri Selangor sempena 50 tahun kemerdekaan. Kemajuan dari segi sumber ekonomi dan infrastruktur telah menjadikan Selangor sebuah negeri yang maju. Menunjukkan rentetan pembangunan yang bermula dari awal kemerdekaan
Title from title screen
Keywords: Economic development -- Selangor; Selangor -- Economics conditions