Batasan terakhir - Sistem Televisyen Malaysia Bhd. (Malaysia : Sistem Televisyen Malaysia Bhd., 2007)
Merupakan salah sebuah dokumentari majalah 3 yang menerokai hutan paya gambut di Kepulauan Klias, Sabah. Dokumentari ini mengenengahkan pelbagai fungsi penting hutan paya gambut dalam menjamin kestabilan persekitaran
Pengacara: Norzie Pak Wan Chek
Keywords: Swamp plants -- Klias -- Sabah; Peat -- Klias -- Sabah; Swamp animals -- Klias -- Sabah; Klias (Sabah) -- Social life and customs