Asas pendidikan Islam koleksi pendidikan Islam - Sani Jiran; Helmi Abd Mutalib; Telaga Biru Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Telaga Biru, 2007)
Mengandungi 5 jilid berkenaan dengan asas pendidikan Islam iaitu ibadah korban dan akikah, panduan ibadah haji dan umrah, muamalat dalam Islam, perkahwinan dalam Islam dan pengurusan jenazah
vol.1. Ibadah korban dan akikah (29 min.).-- vol.2. Panduan ibadah haji dan umrah (31 min.).-- vol.3. Muamalat dalam Islam (29 min.).-- vol.4. Perkahwinan dalam Islam (29 min.).-- vol.5. Pengurusan jenazah (28 min.)
Title from container
Penerbit eksekutif, Waharp Yusoff ; grafik, Noor Herliliyanti ; jurukamera, Fakrul Shahrizan Bahari...[et al.]
Pembaca pruf: Idrus Jamhari, Khairun Nisa' Zakaria
Keywords: Religious life -- Islam; Islamic religious practice