Cicak-Man - Yusry Abd. Halim; Johan Lucas; KRU Films (Kuala Lumpur : Golden Sattelite, 2006)
Mengisahkan tentang Hairi dan Danny yang bekerja di sebuah makmal Klon technologies kepunyaan Prof. Klon. Suatu hari Hairi melepaskan seekor cicak yang menjalani uji kaji vaksin terbaru yang telah termasuk ke dalam minumannya. Pada satu masa yang sama, Kota Metrifulus telah dilanda satu virus menyebabkan Prof. Klon tampil dengan vaksin keluarannya
cd audio. Cicakman (2.44 min.) -- Telinga ke tulang (4.00 min.) -- Diari seorang lelaki (4.22 min.) -- Menunggumu (0.15 min.) -- Profesor Klon (3.34 min.) -- Jika ku tak bangun esok pagi (3.28 min.) -- Bukan Ilusi (4.10 min.) -- Dialah aku (3.57 min.)
Title from title screen
Supplement: Cicak-Man original soundtrack
Penerbit eksekutif, Norman Abd. Halim ; skrip, Meor Shariman ; sinematografi, Indra Che Muda ; muzik & audio, Edry Abd. Halim
Pelakon: Saiful Apek, Fasha Sandha, Yusry KRU, Aznil Nawawi, Yasmin Hani, AC Mizal, Adlin Aman Ramlie
Keywords: Comedy films; Love in motion pictures