Cinta - Kabir Bhatta; Ahmad Puad Onah; Alternato Studio (Kuala Lumpur : Grand Brilliant, 2006)
Filem ini adalah jalinan lima cerita yang meraikan keajaiban cinta: mengenai Harris dengan isterinya Airin, hubungan Dyan dengan adiknya, Dhani, cinta Elyas seorang pesara guru dengan pemilik gerai, Rubiah, hubungan Azlan & Azura, dan hubungan Arianna & Taufiq, di mana semuanya saling berkait dan berlatar kota metropolitan Kuala Lumpur
Title from title screen
Penerbit eksekutof, Ara & Dhojee ; lakon layar, Mira Mustaffa & Ara ; pengarah muzik, Pacai ; penata seni, Goh Tee Kim ; penata audio, Martyn Gillman
Pelakon: Rita Rudaini, Sharifah Amani, Fasha Sandha, Nanu Baharudin, Fatimah Abu Bakar, Baizura Kahar, Eizlan Yusofs, Pierre Andre, Que Haidar, Rashidi Ishak, Rahim Razali, Ngasrizal Ngasri
Keywords: Love in motion pictures; Malay drama; Man-woman relationship