Fahaman Wahabi menular : satu analisis terhadap dakwaan yang ditimbulkan oleh akhbar Utusan Malaysia - Mohd. Yaakub Mohd. Yunus, 1973- (Johor Bahru : Perniagaan Jahabersa, 2006)
Polemic on the teachings of Wahhabiyah and its impact in Malaysia
Keywords: Wahhabiyah -- Apologetic works; Islamic sects