Landskap pokok renek - Dewan Bahasa dan Pustaka (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2004)
CD ini memperkenalkan jenis-jenis pokok renek yang biasa tumbuh di Malaysia, cara keperluan pertumbuhan, penanaman, penjagaan, fungsi dan kegunaan dalam landskap
Keperluan sistem: Windows 98 atau perisian terkini ; Sistem Pentium III atau seumpamanya ; 64MB RAM ; paparan resolusi 800 x 600 piksel ; paparan bunyi 16 bit atau seumpamanya ; pemacu CD-ROM 40x atau lebih tinggi
Keywords: Shrubs -- Malaysia; Landscape gardening -- Malaysia; Landscape architecture