Irama lagu-lagu rakyat Malaysia truly Malaysia - Malaysia. Kementerian Kebudayaan, Kesenian dan Warisan. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara)
Mengandungi koleksi lagu-lagu tradisional rakyat Malaysia
Keywords: Folk songs, Malay; Folk songs -- Malaysia