Kesenian tradisi negeri Selangor Darul Ehsan - Selangor. Jabatan Kebudayaan dan Kesenian; Selangor. Kerajaan Negeri; Selangor. Majlis Kebudayaan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2004)
Persembahan kesenian tradisi negeri Selangor Darul Ehsan yang mengandungi koleksi lagu-lagu tradisional
disk 1: Berdah ; Dabus ; Gamlan Jawa.-- disk 2: Kompang terontong ; Cempuling moden ; Cempuling tradisional ; Kenterong.-- disk 3: Gendang sembilan ; Muzik asli ; Keroncong ; Tarian Pooja; Tarian Petenun ; Tarian Inang Renek ; Tarian Etnik Jawa ; Tarian Zapin ; Tarian Joget
Keywords: Folk songs, Malay; Folk songs -- Malaysia; Folk music, Malay