Dendangan Indera Kayangan lagu-lagu tardisional Negeri Perlis - Perlis. Jabatan Kebudayaan, Kesenian dan Warisan (Kuala Lumpur : Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, 2005)
Mengandungi koleksi lagu-lagu tradisional Negeri Perlis
Contents: Terinai ; Layang Mas ; Canggung ; Ayam Didik ; Inang Kayangan ; Cik Lang ; Cinta Sayang ; Joget Kain Batik ; Inang Tua
Title from container
Keywords: Folk songs, Malay; Folk songs -- Malaysia -- Perlis; Folk music