Anak derhaka - Hassan Mohd Ali, Dato'; Sabha Group Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Sabha Group Sdn. Bhd.)
Mengupas permasalahan anak derhaka dengan cara yang dramatik dengan contoh-contoh hidup, terkini dan menusuk perasaan. Mengemukakan cadangan-cadangan konkrit yang boleh dipraktik oleh ahli keluarga dalam usaha membendung permasalahan itu
Penceramah : Dato' Dr. Hassan Mohd Ali
Keywords: Parenting; Child rearing