Gubra - Yasmin Ahmad, 1958-2009; Elyna Shukri; Nusunbakti Corporation Sdn. Bhd.; Chilli Pepper Films; Golden Satellite Marketing Sdn. Bhd. (Malaysia : Nusunbakti Corporation Sdn. Bhd. : Golden Satellite Marketing Sdn. Bhd. [distributor], 2006)
Orked sudah berumah tangga dengan Alif yang jauh lebih tua darinya. Bapa Orked telah jatuh sakit. Semasa keluarga Orked berada dalam keadaan kucar kacir, Arif matang sebagai seorang suami yang penyayang dan teguh, akan tetapi Orked mendapati Arif telah berlaku curang padanya
Title from title screen
Penyunting, Affandi Jamaludin ; pengarah fotografi, Keong Low ; penerbit eksekutif, Wan Shahidi Nan Salleh
Pelakon : Sharifah Amani, Adlin Aman Ramli, Ida Nerina, Harith Iskander, Adibah Noor
Keywords: Weddings in motion pictures; Marriage in motion pictures