Qur'an dan ilmu pengetahuan moderen bertentangan atau sejalan? - Naik, Zakir, 1965-; Islamic Research Foundation ([s.l.] : Ababil)
Ceramah berkenaan dengan kitab Al-Quran dan persoalan samada isi yang terkandung di dalamnya bertentangan dengan dunia moden hari ini atau ianya bersesuaian dan boleh terus diamalkan
Title from title screen
Dalam bahasa Inggeris dan bahasa Indonesia
Penterjemah: Gege Sadewa
Penceramah: Dr. Zakir Naik
Keywords: Koran -- Criticsm, interpretation, etc; Koran -- Stories; Koran