Nabi Muhammad SAW dalam Injil - Deedat, Ahmed; Ababil [Production] ([S.l.] : Ababil)
Diskusi yang menampilkan penceramah Ahmed Deedat (Pengarah Pusat Perkembangan Islam Kebangsaan di Afrika Selatan) yang menjawab kepada Jimmy Swaggart, berkenaan dengan'Nabi Muhammad dalam Injil'
Title from title screen
Dalam bahasa Inggeris dan bahasa Indonesia
Penceramah: Ahmed Deedat
Keywords: Muhammad, -- Prophet, -- d. 632; Prophets, Pre-Islamic; Prophets