Nabi Isa A.S dalam Islam - Deedat, Ahmed; Ababil [Production] ([s.l.] : Ababil)
Ceramah yang membicarakan tentang Nabi Isa A.S menurut pandangan Islam dan juga Kristian yang disampaikan oleh Ahmed Deedat
Title from title screen
Dalam bahasa Inggeris dan bahasa Indonesia
Penceramah: Ahmed Deedat
Keywords: Prophets, Pre-Islamic; Prophets