The power on Israeli lobby in the U.S kekuatan pengaruh dari Israel di dalam Amerika Serikat - Findley, Paul; Discover Islam ([s.l.] : Discover Islam ; Indonesia : Ababil [distributor])
Membincangkan mengenai Israel dan pengaruhnya terhadap Amerika Syarikat. Menampilkan ulasan Paul Findley (mantan anggota kongres AS tahun 1961-1983). Findley mengulas tentang kehebatan pengaruh Israel terhadap Amerika yang disebabkan kekuatan jaringan maklumat yang dimiliki oleh Israel
Title from title screen
Dalam bahasa Inggeris dan Indonesia
Penceramah: Paul Findley
Keywords: International relations; Israel -- Foreign relations -- United States; Israel; United States -- Foreign relations -- Israel