Debat dengan tentera Amerika - Deedat, Ahmed ([s.l.] : Ababil)
Debat secara tertutup antara Ahmed Deedat dengan beberapa tentera Amerika mengenai apa yang terkandung dalam Bible seperti mengenai Exodus, Chapter 3, verse 5, perdebatan mengenai Yesus dan juga beberapa perkara lain
Title from title screen
Dalam bahasa Inggeris dan bahasa Indonesia
Penceramah: Ahmed Deedat
Keywords: Islam -- Relations -- Christianity; Christianity and other religions -- Islam