Apakah yang sedang disiapkan Israel - Deedat, Ahmed; Findley, Paul ([s.l.] : Ababil)
Suatu kupasan diskusi menarik yang menampilkan penceramah Paul Findley, mantan anggota Kongres Amerika dan Ahmed Deedat, serta moderator, Imam Anwar Baker yang membahaskan mengenai topik'Apakah Israel sedang menyaipkan kehancuran?'. diceritakan mengenai kekejaman Israel terhadap Palestin dari sudut pandang rakyat Palestine dan Israel sendiri
Title from title screen
Dalam bahasa Inggeris dan bahasa Indonesia
Penceramah: Ahmed Deedat dan Paul Findley
Moderator: Anwar Baker
Keywords: Arab-Israeli conflict; Arab-Israeli conflict -- 1993- -- Peace