An-Nuur - PT Merak Cipta Indo Kreasi (Jakarta : PT Merak Cipta Indo Kreasi, 2002)
Cd yang mengajar untuk belajar membaca Al-Quran dengan cara yang cepat dan mudah dan disertakan bersama latihan dasar untuk menguji pemahaman beserta buku panduan dan Juzz Amma
cd 1. Pelancaran tajwid 1.- cd 2. Pelancaran tajwid 2.- cd 3. Latihan dasar 1.- cd 4. Latihan dasar 2
Title from title screen
Dalam bahasa Indonesia
Animasi, Iwan ; editor, Didiet Adhikara...[et al.] ; muzik, Dallas
Pengajar: H.M. Rosyady
Keywords: Koran -- Recitation; Koran -- Reading