Al-Qur'an dan Injil mengupas ilmu pengetahuan - Sayyad, Shuaid; Naik, Zakir, 1965-; Campbell, William; Islamic Research Foundation; Islamic Circle of North America (Chicago : Islamic Circle of North America ; [Indonesia] : Ababil [distributor])
Debat kristologi terseru, iaitu debat dan soal jawab antara Dr. Zakir Naik dan Dr. William Campbell yang mengupas tentang bagaimana Al-Quran dan Injil menjelaskan fenomena ilmu pengetahuan yang bertujuan untuk mengkaji lebih jauh bagaimana Al-Quran dan injil menjelaskan ilmu pengetahuan
Dalam bahasa Indonesia
Title from title screen
Cameraman, Siraj Anwer, Nadeem Ziauddin, Harry Greg ; sound, Grey, Rashid Mukhtar ; editor, Siraj Anwer
Moderators: Dr. Samuel Naaman and Dr. Mohammad Naik
Speakers: Dr. Zakir Naik and Dr. William Campbell
Keywords: Koran -- Hermeneutics; Koran -- Criticism, interpretation, etc; Koran