Khulafa' Al Rasyidin animasi - Dhiyya, Samir; PT Merak Cipta Indo Kreasi; Syiar Islam (Jakarta : PT Merak Cipta Indo Kreasi)
Mengenai khalifah utama, iaitu oang-orang istimewa setelah wafatnya Nabi Muhammad SAW iaitu Abu Bakar Asshiddiq, Umar bin Khattab, Utsman bin Affan dan Ali bin Abi Talib
cd 1. Abu Bakar As-Shiddiq.- cd 2. Umar Bin Khattab.- cd 3. Ustman Bin Affan.- cd 4. Ali Bin Abi Thalib
Title from title screen
Dalam bahasa Indonesia
Idea cerita, Sayyid Syaugi ; muzik, Adil Ayisy ; kameraman, Nizar Syakir ; sutradara, Dr. Zainab Zamzam
Keywords: Islamic stories, Indonesian; Islamic stories