Mekar marak Malaysia - Filem Negara Malaysia (Kuala Lumpur : Malayan Film Unit)
Dokumentari khas mengenai Malaysia yang terus berkembang dari segi kemajuan ekonomi dan pembangunan negara selepas mendapat kemerdekaan.
Title from title screen.
Keywords: Malaysia -- History; Malaysia -- Politics and government; Malaysia -- Economic conditions