Bilut - Hjh Khatijah Hj. Abu Hassan; Golden Satelite Sdn. Bhd.; Mega Wajasinar Sdn. Bhd.; Lembaga Kemajuan Tanah Persekutuan (Malaysia : Mega Wajasinar Sdn. Bhd., 2006)
Mengenai kehidupan peneroka tanah rancangan Felda yang terpaksa berdepan dengan pelbagai cabaran dan tekanan perasaan dan juga kehidupan mereka setelah bersusah payah menghadapi masalah ini
Penyunting, Bade Hj. Azmi ; pengarah fotografi, Raja Mukhriz Raja Ahmad Kamaruddin ; penerbit eksekutif, Rizal Dato' Abd. Aziz
Pelakon : Rosyan Nor, Adlin Aman Ramlie, Que Haidar, Rusdi Ramli, Ezlynn, Eja
Keywords: Motion pictures -- Social aspects; Malay drama; Motion pictures -- Malaysia