Suku abad Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur, 1982-2006 : sempena 25 tahun PBAKL - Md. Sidin Ahmad Ishak; Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (Putrajaya : Majlis Buku Kebangsaan Malaysia, Kementerian Pelajaran Malaysia, Pusat Pentadbiran Kerajaan Persekutuan, 2006)
Development of book industry in Malaysia; volume commemorating the 25th anniversary of Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur.
Includes bibliographical references and index
Koleksi sumbangan Prof. Dr. Ding Choo Ming.
Koleksi Sumbangan : Prof. Dr. Mohd. Safar Hasim
Keywords: Book industries and trade -- Malaysia -- Exhibition -- History; Publishers and publishing -- Malaysia -- Exhibition -- History