Manual pendidikan pencegahan rokok, alkohol dan dadah (pil-pil khayal) - Malaysia. Kementerian Kesihatan. Bahagian Kawalan Penyakit. Cawangan Penyakit Tidak Berjangkit ([Kuala Lumpur] : Cawangan Penyakit Tidak Berjangkit, Bahagian Kawalan Penyakit, Kementerian Kesihatan Malaysia)
Mengandungi slaid animasi dan panduan latihan yang membincangkan tentang tingkahlaku pengambilan dadah, merokok dan minum arak yang perlu ditangani dengan pendekatan yang komprehensif
Keywords: Social problems; Smoking; Drugs; Alcoholism