Petua membuat orang jatuh cinta - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951-; Warhap Yusoff, Haji; Zahazan Mohamed, Haji, 1974-; Telaga Biru Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur : Telaga Biru Sdn.Bhd., 2004)
Ceramah mengenai petua-petua membuat orang jatuh cinta
Penyelaras penerbitan, Haji Abdul Mubbin Abd Latiff ; rekabentuk kulit, Yosh
Penceramah : Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Mate selection; Man-woman relationships; Self-help techniques; Interpersonal relations; Couples