Menangani Tsunami rumahtangga - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951-; Waharp Yusoff; Zahazan Mohamed, Haji, 1974-; Telaga Biru Sdn.Bhd. (Kuala Lumpur : Telaga Biru Sdn.Bhd., 2006)
Merupakan ceramah yang memberikan tip-tip dalam menangani masalah dan krisis-krisis yang dihadapi dalam rumahtangga
Grafik, Yosh ; promosi, Sani Jiran
Penceramah : Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Husband and wife -- Conduct of life; Communication in marriage; Family -- Religious aspects