60 petua seronok di tempat kerja - Mohd. Fadzilah Kamsah, Dato', 1951-; Waharp Yusoff, Hj.; Zahazan Mohamed, Haji, 1974-; Telaga Biru Sdn.Bhd. (Kuala Lumpur : Telaga Biru Sdn.Bhd., 2006)
Menjelaskan mengenai petua untuk seronok di tempat kerja
Penyelaras penerbitan, Mahfuzah Omar ; pembantu penerbit, Syah Moahmed ; promosi, Sani Jiran
Penceramah : Dato' Dr. Hj. Mohd. Fadzilah Kamsah
Keywords: Job satisfaction; Quality of work life; Work ethics