Ketrampilan komunikasi kecemerlangan organisasi prosiding Seminar Kebangsaan Komunikasi Ketiga, 16 - 18 Jun 2006, The Gurney Resort Hotel & Residence, Pulau Pinang - Seminar Kebangsaan Komunikasi 2006 : Pulau Pinang); Universiti Utara Malaysia. Fakulti Komunikasi dan Bahasa Moden (Sintok : Fakulti Komunikasi dan Bahasa Moden, Universiti Utara Malaysia, 2006)
Mengandungi kertas kerja yang dibentangkan dalam Seminar Kebangsaan Komunikasi Ketiga, 16 - 18 Jun 2006, The Gurney Resort Hotel & Residence, Pulau Pinang
Text dalam bahasa Melayu dan bahasa Inggeris
Keywords: Communication -- Congresses; Information technology -- Malaysia -- Congresses