Kesepaduan penyelidikan sains dan teknologi UKM-UNRI prosiding Seminar UKM-UNRI Ke-4, 1-2 Ogos 2006 - Seminar UKM - UNRI 2006 : Bangi); Universiti Kebangsaan Malaysia; Universitas Riau Indonesia (Bangi : Pusat Kembangan Pendidikan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2006)
Prosiding seminar mengenai kesepaduan penyelidikan dalam bidang sains dan teknologi yang dijalankan oleh Universiti Kebangsaan Malaysia dan Universitas Riau Indonesia
Keywords: Research -- Congresses; Technology -- Research -- Congresses