Perjalanan ke akhirat - NCR Production; PT Nada Cipta Raya (Jakarta : NCR Production : PT Nada Cipta Raya (distributor), 2003)
Menceritakan mengenai perjalanan ke hari akhirat
Diterjemahkan dari bahasa Inggeris ke Bahasa Indonesia
Penterjemah, Widodo ; penyunting, Rahmat, Cathur Sriherwanto ; editor, Rahmat
Narrator : Ramdhan
Judul asal
Keywords: End of the world (Islam); Judgment Day (Islam); Eschatology, Islamic