Rahasia di balik materi - NCR Production; PT Nada Cipta Raya (Jakarta : INSTY & NCR production : PT Nada Cipta Raya (distributor), 2005)
Mengenai rahsia disebalik setiap kejadian dan ciptaan Allah S.W.T
Bahan ini diterjemahkan dari bahasa Inggeris ke bahasa Indonesia
Penterjemah, Abdur Rasheed ; sound recordist, Fathurrahman ; sound editor, Setiyo Budi ; animator and editor, Dwi Indra
Narrator : Ramdhan
Keywords: Matter -- Religious aspects -- Islam; Matter -- Religious aspects; Matter