Forum Perdana &'Ops cegah maksiat malam merdeka 2005' ([Selangor] : PERKID, 2005)
Forum Perdana yang bertajuk'merdeka dunia ... merdeka akhirat' diadakan pada 31 Ogos 2005 sempena hari kemerdekaan ke 48 di Masjid Asy-Syakirin, KLCC
Pengerusi : Ustaz Ridhuan Tee Abdullah
Penceramah : Tn. Hj. Azmil Dato' Mustafa
Penceramah : Ustaz Masridzi Sat
Penceramah : Ustaz Zawawi Yusof