Dokumentari edisi siasat ([Selangor] : PERKID, 2005)
Pendedahan tentang gejala sosial remaja islam Malaysia yang diadakan oleh PERKID dan juga pencegahan dan pemulihan kepada mangsa
Keywords: Islam and social problems; Social problems