Ibu kandung dari SITC ke UPSI (Kuala Lumpur : Amalmaster)
Mengenai Universiti Pendidikan Sultan Idris bermula dari sejarah penubuhan, Persatuan Suluh Budiman, tokoh-tokoh sehinggalah UPSI hari ini
no.2. KONPEN : koleksi dokumentasi Konvesyen Pendidikan Nasional KONPEN 1 hingga KONPEN 12 - no.3. Sejarah P.S.B. ; persatuan Suluh Budiman , Alumni anak Kandung - no.4. Tokoh-tokoh anak Kandung - no.5. Universiti Pendidikan Sultan Idris
Keywords: Universiti Pendidikan Sultan Idris