Pesta tanglung UKM - Universiti Kebangsaan Malaysia (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 2003)
Rakaman pesta tanglung yang di adakan di Universiti Kebangsaan Malaysia termasuk majlis pembukaab, pementasan drama dan persembahan-persembahan lain
PTSL : ke 24 (2003), ke 25 (2004), ke 26 (2005)
Keywords: Festivals -- Malaysia; Chinese -- Malaysia; Manners and customs -- Malaysia; Ethnic festivals -- Malaysia