Kajian bahasa dan korpus dimensi linguistik semasa : Seminar Kebangsaan Linguistik, 12-13 April 2005, FSSK UKM - Seminar Kebangsaan Linguistik (2005 : Bangi); Universiti Kebangsaan Malaysia. Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan. Pusat Pengajian Bahasa dan Linguistik; Dewan Bahasa dan Pustaka (Bangi : Pusat Pengajian Bahasa dan Linguistik, Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2005)
Mengandungi maklumat seperti latar belakang bidang linguistik, kertas ucaptama, kertas plenari, kertas kerja dan juga indeks pengarang
Keywords: Linguistic -- Congresses; Language and languages -- Congresses