Perayaan Thaipusam [videorecording] - Malaysia. Jabatan Muzium dan Antikuiti (Kuala Lumpur : Jabatan Muzium dan Antikuiti)
Festival Thaipusam merupakan salah satu upacara keagamaan yang merujuk kepada agama Hindu
Keywords: Hinduism -- Malaysia; Tamil (Indic people) -- Malaysia -- Religion; Thaipusam