Masyarakat Melayu Campa di Indochina - Haris Abd Kadir; Malaysia. Jabatan Muzium dan Antikuiti (Kuala Lumpur : Jabatan Muzium dan Antikuiti)
Dokumentari ini memperlihatkan istilah - istilah Cam Jat. Cam Bani dan Cam Muslim yang merujuk kepada kelompok - kelompok bangsa Cam yang berbeza - beza amalannya samada di Vietnam atau Kemboja
n.2 & n.3 dalam bentuk DVD
Skrip, Kamarul Baharin A. Kassim
Suara latar : Ngasri Sain
VCD format
Keywords: Chams -- History; Vietnam -- Social life and customs