Pesta Perayaan Sembilan Maharaja - Malaysia. Jabatan Muzium dan Antikuiti (Kuala Lumpur : Jabatan Muzium dan Antikuiti)
Merupakan acara tahunan yang diadakan di tokong - tokong oleh masyarakat Cina yang menganut agama Taoism di Malaysia
n.2 dan n.3 dalam bentuk DVD
Judul selari untuk n.2 dan n.3: Nine emperor festival
Title from title screen
VCD format (n.1)
DVD format (n.2 & n.3)
Versi Bahasa Melayu dan Inggeris untuk n.2 & n.3
Keywords: Taoism; Taoism -- Malaysia; Chinese -- Malaysia -- Social life and customs