Kesejahteraan isi rumah : Johor Darul Takzim - Laily Paim; Nurizan Yahaya (Serdang : Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2004)
Household welfare of low income workers living in low-cost housing in Johor, Malaysia; collection of articles.
Konsep, definisi, dan pengukuran kesejahteraan / Laily Paim -- Kesejahteraan ekonomi dan kebendaan isi rumah pekerja kilang dan isi rumah berpendapatan rendah di Johor Bahru / Laily Paim ... [et al.] -- Status sosioekonomi isi rumah petempatan kos rendah di Johor Bahru / Nurizan Yahaya ... [et al.] -- Kepuasan perumahan dan persekitaran isi rumah petempatan kos rendah di Johor Bahru / Nurizan Yahaya ... [et al.] -- Kesejahteraan remaja di petempatan kos rendah di Johor Bahru / Nurizan Yahaya ... [et al.] -- Kejiranan di perumahan kos rendah / Ahmad Hariza Hashim ... [et al.] -- Penglibatan warga tua dalam aktiviti komuniti / Asnarulkhadi Abu Samah dan Tengku Aizan Abd. Hamid -- Status ekonomi warga tua Johor / Tengku Aizan Abd. Hamid dan Asnarulkhadi Abu Samah -- Sokongan keluarga, ke arah kesejahteraan ummah / Tengku Aizan Abd. Hamid dan Asnarulkhadi Abu Samah -- Kesan kegawatan ekonomi pada isi rumah berpendapatan rendah / Aziah Hashim ... [et al.].
Keywords: Cost and standard of living -- Johor; Household surveys -- Johor