Dakwah kepada non-Muslim di Malaysia : konsep, metode, dan pengalaman - Berhanundin Abdullah; Zulkiple Abd. Ghani; Abdul Ghafar Hj. Don, Prof. Madya; Universiti Kebangsaan Malaysia. Jabatan Pengajian Dakwah dan Kepimpinan; Bengkel Dakwah Non-Muslim (1998 : Universiti Kebangsaan Malaysia). (Bangi, Selangor : Jabatan Pengajian Dakwah dan Kepimpinan, Fakulti Pengajian Islam, Universiti Kebangsaan Malaysia, 1998)
Dawah, Islamic missionary activity among non-Muslims in Malaysia; papers of a workshop.
'Prosiding Bengkel Dakwah Non-Muslim Jun 1998'--Cover.
Satu naskah dalam simpanan fail akademik.
Rujukan : mukasurat 217-218
Malay.
Keywords: Da'wah (Islam).; Islam -- Malaysia; Religious minorities -- Malaysia