Mama kita papa awak - Azian Pasiran (Kuala Lumpur : Music Valley Sdn. Bhd., 2002)
Jon (Salih Yaccob), seorang duda dari Kuala Lumpur, mempunyai seorang anak lelaki, Johan. Bid (Era Farida) pula, ialah seorang janda dari Singapura, yang hidup bersama anak perempuannya, Ira. Tanpa pengetahuan mereka berdua, percutian mereka telah dirancang oleh teman karib mereka, Noni dan Adam. Malangnya, Jon tiba dengan membawa kejutan untuk mereka berdua. Apakah rancangan Noni akan berhasil.
Penerbit eksekutif, Poh Khim Hong, Poh Kay Leong, Jason Poh ; penyunting, Adhar Abu Bakar
Pelakon: Salih Yaccob, Era Farida, Didie Alias
VCD format
Keywords: Motion pictures; Man-woman relationships; Comedy