Neon - Mohamed Feroz Abdul Kader Sahid; Mohamed Feroz Abdul Kader Sahid; Abdul Kalam Pakkir Mohamad; Mohd Iskandar Abdul Kader Sahib; Salem @ Jemiran Mohd Kutty; Real Desire Sdn. Bhd. (Kuala Lumpur: Motion Planet Production Sdn. Bhd., 2003)
Kisah satu hari satu malam dimana nasib malang telah menimpa dirinya namun neon atau cahaya harapan menyuluh memberi kekuatan. Hari tersebut memang cukup malang kerana dia ditimpa berbagai perkara buruk dlam satu hari satu malam.....
Penerbit eksekutif, Mohd Aliyan Alikuty ; penyunting, Nimalam ; skrip, Mohamed Feroz Abdul Kadei Sahib
Cast: Faizal Yusof (Hafis), Eric Fuzi (Topa)
VCD format
Keywords: Motion pictures; Strong men